Scroll to top
en hr

‘Stream City Live’ u Lazaretima

24, svibanj, 2020

17:00

Lazareti

Festival | Nightlife

‘Stream City Live’ u Lazaretima

24.05.2020.

Dubrovačka baština u suradnji s Gradom Dubrovnikom i gradskom Turističkom zajednicom u vrijeme karantene uzrokovane Korona virusom – Covid 19, bili su prvi domaćini jedinstvenom glazbenom događaju.
Naime, projekt nas je vodio na svojevrsno putovanje kroz povijesno i kulturno blago najpoznatijih svjetskih gradova, među kojima se svakako nalazi Dubrovnik.
DJ set je realiziran u organizaciji BSH Events i Mr. Afterpartyja, a održao se na najatraktivnijim gradskim lokacijama na Stradunu, zidinama i dubrovačkim Lazaretima.
Pijanist i violinistica locirani na dva različita mjesta upoznavaju nas s DJ setovima u vrijeme zalaska sunca što dodatno pridonosi posebnom ugođaju. Dubrovnik je za ovaj glazbeno-kulturni događaj odabran zbog bogate povijesne baštine, s posebnim naglaskom na činjenicu kako je Dubrovnik grad s jednom od najstarijih karantena na svijetu.
Kroz impresivne kadrove arhitekture live DJ set zadovoljit će i najzahtjevnije glazbene znalce. Događanje nazvano ‘Stream City Live’ je imalo humanitarni karakter – prihod je namijenjen Društvu distrofičara i oboljelih od cerebralne i dječje paralize kao i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko-neretvanske županije.

‘Stream City Live’ u Lazaretima